ramada brasov

cover

Urban Gourmet este un proiect care are două direcții principale. Pe de o parte recenzia restaurantelor noi apărute pe piața locală (sau pe unde ne duc pașii și oriunde suntem invitați), dar și a celor care se reinventează continuu, care au ceva de comunicat, care sunt o parte importantă din peisajul culinar.

Pe de altă parte, Urban Gourmet are și o componentă educativă. Universul culinar este extrem de complex și presupune un studiu și o aprofundare constantă. Dorim să împărtășim cititorilor toate cunoștințele și experiențele noastre, dorim să promovăm un stil de viață și experiențe cu adevărat inedite.

Noi nu mizăm atât de mult pe note, ci pe întreaga experienţă. Vom cuantifica meniul servit în funcţie de savoarea mâncării, de zâmbetul ospătarului, detaliile cu care masa a fost aranjată şi potrivirea vinului la preparatul culinar.

Acest proiect a debutat în martie 2011 și în toată această perioadă echipa a acumulat o experiență importantă, și-a îmbogățit constant cunoștințele și se bucură și de sugestiile și input-ul unui consultant specializat.

Am pornit de la ideea că lucrurile frumoase trebuie scoase în evidență, că ceea ce e frumos trebuie promovat și oferit ca exemplu. Ne-am propus să găsim locuri interesante din Cluj, din țară sau din străinătate, locuri care incită la discuții, la seri frumoase alături de prieteni și la momente deosebite alături de cei mai dragi. Oameni și lucruri care au legătură cu bun gustul culinar. Un mix de culori, așa ca noi.

 

 

 

Leave a Reply

ten + 12 =