ramada brasov

Fork and Cork, un vis născut din pasiunea pentru mâncarea gustoasă

Fork and Cork cina

După ce am făcut un popas într-unul dintre restaurantele brașovene pe care nu le poți trece cu vederea – Prato, recent ne-am oprit la o poveste cu și despre gust cu managerul restaurantului Fork and Cork din Cluj-Napoca, Gabriel Mărginean. L-am făcut să rememoreze momentele copilăriei, l-am întrebat dacă sunt apreciate părerile clienților și bineînțeles am tras împreună cu ochiul și înspre planurile care privesc viitorul apropiat.

Care este povestea din spatele restaurantului Fork and Cork?

Povestea din spatele Fork and Cork este  lungă. A început acum mulți ani, când,  copil fiind, îmi notam rețetele mamei într-o agendă. Tata m-a întrebat de ce fac asta, ele fiind notate deja în carnețelul  mamei. I-am răspuns că eu îmi voi deschide cândva un restaurant și am și eu  nevoie de secretele ei.

După aproape 23  de ani, din care peste 15 am lucrat în domeniul HoReCa (am început ca spălător de vase la 17 ani și la 25 eram manager al unui club în centrul Clujului) mi-am îndeplinit unul din cele mai mari vise.

Fork and Cork s-a născut din pasiunea pentru mâncarea gustoasă, al cărei  ingredient principal este sufletul, și vinurile de cea mai bună calitate, pe care  prietenii noștri de la Crama Noastră ni le  recomandă cu plăcere oricând.

fork_and_cork_vin

facebook.com/restaurantforkandcork

Care este elementul care vă diferențiază de restul restaurantelor din Cluj-Napoca?

Calitatea, în primul rând, atât a preparatelor culinare, a servirii, a design-ului, a muzicii, cât și a băuturilor. Folosim doar produse de cea mai bună calitate, întotdeauna proaspete și atent alese. Cerem des părerea clienților vizavi de preparatele  noastre și raspunsurile ne bucură de cele mai multe ori.

Care este profilul clientului Fork and Cork?

Clientul Fork and Cork este acela pentru care primează calitatea preparatelor și a servirii, a unei atmosfere relaxate, elegante și  intime deopotrivă.

Fork and Cork - Pere coapte in vin dulce cu sofran si vanilie bourbon

facebook.com/restaurantforkandcork

Cum ajung clienții la dumneavoastră și care este feedback-ul pe care l-ați primit până în prezent?

Recomandările clienților multumiți de serviciile noastre sunt cea mai bună reclamă. Este impresionant cum oamenii vin să încerce diferitele preparate care  le-au fost recomandate de prieteni sau  cunoștințe. Feedback-ul este unul extrem de pozitiv. Cea mai mare satisfacție ne-o dau clienții care se întorc mereu pentru preparatele pe care nu le găsesc la fel de savuroase în alte restaurante din oraș.

Care sunt obiectivele pentru viitor?

Planurile noastre sunt ample și pe termen îndelungat. Intenționăm să introducem produse noi, săptămânal, și să lăsăm clienții să decidă ce și cum va ajunge pe viitorul meniu. Avem multe “Special Request”-uri, pe care le onorăm bucuroși și încântați.

Fork and Cork meniu

facebook.com/restaurantforkandcork

Referitor la evenimente, pregătim în continuare degustări de vin, cognac și whisky, iar în serile calde, intenționăm să organizăm în grădina de vară, câteva evenimente dedicate Cocktail-urilor.

fork_and_cork_cocktail

facebook.com/restaurantforkandcork

Restaurantul Fork and Cork se află în Cluj-Napoca, pe strada Mihai Veliciu, numărul 63. 

Leave a Reply

fourteen + 10 =