ramada brasov

Cabana Vânătorilor, tradiție de peste 20 de ani în prepararea vânatului

hotel-cabana-vanatorilor-predeal4

Despre Cabana Vânătorilor am tot auzit lucruri bune care, inevitabil, ne-au făcut curioși într-o măsură suficient de mare încât să ne dorim să stăm de vorbă cu cineva din echipă. Și… într-o zi… l-am prins liber câteva momente pe chef Dragoș Bercea ca să-l luăm la întrebări! Principalele teme de discuție au fost despre Cabana Vânătorilor, de la Predeal, și mai ales recentul restaurant deschis în București.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Care sunt primele impresii după deschiderea restaurantului din București?

Ne bucurăm că avem alături de noi prieteni, clienți fideli restaurantului din Predeal și mulți curioși care vor să încerce specialitățile noastre vânătorești. Sperăm ca această nouă locație din apropierea Bucureștiului să devină un loc preferat al clienților din zonă.

Ce aduce nou Cabana Vânătorilor – Paradisul Verde în sectorul restaurației din zona Bucureștiului?

Cabana Vânătorilor aduce specificul vânătoresc – românesc pe piața din București. Noi avem o tradiție de peste 20 de ani în prepararea vânatului, o mare parte din clienții din Paradisul Verde, ne știu din Predeal. Am ales să venim în zona București tocmai din acest motiv, clienții care ne vizitau săptămânal doreau să regăsească restaurantul nostru și mai aproape.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ce ne puteți spune despre meniul restaurantului? Ce v-a inspirat în crearea lui?

Meniul “Cabana Vânătorilor” este un meniu vânătoresc, cu preparate vânătorești care nu sunt regăsite în restaurantele din București. În acest meniu am introdus și preparatele cu care eu am ajuns în finala Top Chef România, plus câteva din preparatele mele preferate. Avem în plan să organizăm diferite seri tematice în care meniul să fie schimbat, iar lunar încercăm să aducem noutăți.

Care sunt obiectivele pentru viitor în ceea ce privește acest restaurant?

Momentan, încă așteptăm și analizăm feedback-ul de după deschiderea oficială “Cabana Vânătorilor” – Paradisul Verde, un eveniment la care au participat în jur de 350 de invitați. În momentul de față în fiecare sâmbătă și duminică avem brunch-ul cu preparate specifice. Vom organiza petreceri tematice, vom profita de orice sărbătoare. pentru a oferi clienților noștri ceva nou (vom organiza mustărie, ziua recoltei, seara cu bucătărie moleculară, concerte, petreceri diverse).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Sursă foto

Leave a Reply

12 − eleven =