ramada brasov

Localuri în care poți lua micul-dejun în Cluj

Mic Dejun

Fie că ești clujean sau ești doar în vizită, dimineața cu siguranță ți-ar prinde bine un mic-dejun acompaniat de o cafea exact cum îți place ție! Noi îți recomandăm cele mai bune localuri unde poți lua cea mai importantă masă a zilei.

Nuka Bistro – Cel mai nou local din Piața Unirii!

Nuka Bistro

Un bistro de care noi ne-am îndrăgostit deja iremediabil! Nuka Bistro are câteva oferte de nerefuzat pentru micul dejun. Dacă îți este dor de casă și de mâncarea gătită a mamei, îți recomandăm un mic-dejun simplu, însă nu obișnuit : “Amintiri din copilarie”. “Amintiri din copilarie” conține roșii, castraveți, “paine în ou” și un ceai fierbinte. Poți alege între omlete cu telemea și legume sau cârnăciorm croissante cu unt cu gem de trandafiri care ți se topesc în gură, servite alături de o cafea aburindă. Nuka Bistro te așteaptă în fiecare dimineață din timpul săptămânii de la oră 8 AM. Știați că cea care a realizat meniul de la Nuka este prietena noastră, Fata care gătește cu flori? Š

Un alt local din centrul Clujului, care te așteaptă cu brațele deschise, dimineața, este Sisters. Cafeneaua mult iubită de studenți și liceeni, dar nu numai, are o largă gamă de băuturi care te energizează și bunătăți pe care să le servești lângă ele. De la capuccino cu animăluțe pe spuma de lapte până la limonade originale. Nici croissantele, brioșele și sandwichurile nu lipsesc din meniul lor. Sisters e unul din puținele localuri din Cluj ce deschid la ora 7 AM în timpul săptămânii. Thumbs up!

 Cafea Sisters

 “Pâine cu suflet” de dimineață! Cu siguranță știți despre cine vorbesc, nu?

Croissante cu unt, cașcaval, ștrudele cu mere, vișine sau caramel, cuib cu nucă sau mac, sandwichuri și multe, multe altele… aici e paradisul produselor de patiserie.  Pentru că produsele celor de la Panemar sunt delicioase, există și un dezavantaj dacă l-am putea numi așa – dimineața e mai tot timpul coadă. Nu îți face griji, însă. Ai de unde alege, pentru că în Cluj sunt nici mai mult, nici mai puțin de 12 magazine, care zi de zi ne răsfață papilele gustative. Majoritatea acestora deschid de la ora 6 ca totul să fie proaspăt și cald pentru tine! :)

Panemar

Deci? Unde mâncăm mâine dimineață? :)

Foto :  https://www.facebook.com/Panemar.Cluj

https://www.facebook.com/SistersCafenea

https://www.facebook.com/NukaBistro

Pinterest

1 reply to this post
  1. Panemar forever. Cea mai buna paine din Cluj, produse variate de patiseria de calitate, fara conservanti. Nota 10! Felicitari!

Leave a Reply

16 − seven =