ramada brasov

Salt&Sill – restaurantul plutitor

salt-sill-dining

Din seria restaurantelor ieșite din comun, am mai găsit unul care iese cu adevărat în evidență și asta pentru că plutește pe coasta Mării Nordului.

Cei care au vizitat Salt&Sill l-au numit capitala heringului, pește care are un loc de frunte în meniul “suedezilor plutitori” :). Locația este deci ideală pentru toți iubitorii de mare, pentru că mai aproape de apă de atât, nu ai cum să iei masa.

Restaurantul și hotelul pe care îl deservește, se află pe coasta vestică a Suediei, în Tjorn (a șasea cea mai mare insulă a Suediei), o coastă pietroasă și sălbatică. Restaurantul și hotelul sunt de fapt ele însele mici insule legate de insulă prin pontoane largi de lemn sub care și-au găsit adăpost numeroase specii de scoici.

Susanna Hermansson a ajuns în Tjorn căutând o casă de vacanță pentru familia ei, acum 14 ani și a plecat doar după ce a cumpărat un restaurant cu o capacitate de 175 de locuri (plus 120 pe ponton). I-a spus “Salt and Sill” (sare și hering) pentru că heringul este resursa principală a zonei și îl servește în fiecare zi imediat după ce a fost pescuit. Meniul este caracterizat prin tradiție și inovație – se servesc preparate locale, autentice cărora le dau și o notă personală.

Dacă v-am trezit interesul, găsiți mai jos adresa și site-ul restaurantului Salt&Sill și dacă le faceți o vizită înaintea noastră, să ne spuneți cum a fost. :)

www.saltosill.se

471 51 Klädesholmen, Tjörn, Suedia

 

 

Leave a Reply

2 × 2 =