ramada brasov

Broker – locul unde cinezi în spatele unei uși de 23 de tone

MG_6256

Locuitorii statului Colorado și turiștii care își doresc ceva nou în materie de restaurante, care s-au plictisit de designul modern și de gastronomia moleculară, pot vizita unul dintre cele mai speciale localuri din Denver și chiar din lume – Broker , singurul restaurant situat într-o fostă bancă – Denver National Bank.

Reprezentanții localului declară că prin servicii, mâncare și locație, doresc să creeze pentru clienți o atmosferă cu totul specială. Și chiar foarte special trebuie să fie să iei cina într-un vechi seif de bancă. Don Nelson, cel care a fost responsabil de construcția și instalarea seifului a mai realizat de-a lungul vieții sale doar 3 uși cum este cea din Broker – una dintre ultimele de formă rotună, cântărește 23 de tone și este realizată din straturi alternative de oțel nemțesc și cupru. Diferența de topire a celor două metale, face practic imposbilă spargerea ei.

În spatele acestei uși se află încăperea principală a restaurantului, dar și mai interesant, sub aceasta este camera care adăpostește aproximativ 400 de vinuri din întreaga lume. Aflată la o adâncime de 12 metri, această încăpere este ideală ca și pivniță de vinuri.

Mare parte din lemnăria și decorațiunile din local sunt originale, iar vizitatorii au declarat că serviciile și calitatea excepțională a mâncării nu s-a schimbat de-a lungul timpului. Chiar și azi, cine trece pragul restaurantului va primi un bol imens de creveți împreună cu comanda sa. O alternativă minunată pentru coșul de pâine “din partea casei”, nu credeți?

Și înainte să vă las să vizualizați galeria foto, vă mai împărtășesc un fapt simpatic, aflat de la reprezentanții Broker Restaurant – în 1976 angajații au intrat în Cartea Recordurilor pentru un meci de volei cu o durată de 78.4 ore. Wow!!

sursă foto: http://www.thebrokerrestaurant.com

Leave a Reply

3 × 5 =