ramada brasov

Inaugurare Bricks Wine and Jazz Lounge

Bricks1

Pentru că acum un an am participat la inaugurarea Bricks (M)eating Point și am și scris despre acest eveniment (“Inaugurare cu stil în centrul Clujului“), nu puteam rata nici lansarea noului concept marca Bricks, care a avut loc aseară începând cu ora 19:00. Wine & Jazz Lounge este spațiul de întâlnire al pasionaților de vinuri și muzică, “două embleme ale bunului gust”.

Pe ritmuri de jazz, invitații serii s-au bucurat de un meniu elegant și plin de savoare, punctat de vinuri pe măsură. Putem spune că fost o seară a cărei punct central a fost “arta” – atât pe scenă, căt și în farfurie și nu în ultimul rând în pahare. Mixului de bruschete, selecției de brânzeturi și preparatelor exotice (salata libaneză, plăcinta tibetană, sushi, falafel) li s-au asociat vinuri cu personalitate (Liliac, Davino, Corcova, Zonin, Espiritu de Chile etc), iar deserturile (Cheesecake cu sos de zmeură și Brownies cu cremă mascarpone) au creat senzație.

A fost o seară deosebită, iar inițiativa este de lăudat – Clujul are nevoie de acest spațiu în care muzica și vinul și noi deopotrivă, să ne spunem poveștile. Ne vedem acolo?

Leave a Reply

14 − eleven =