ramada brasov

Marcelus Suciu de la Olivo Caffe

Olivo Caffe 3

Din seria celor mai noi restaurante din Cluj ajungem astăzi în fața unui bistro caffe superb pe care ne face mare plăcere să vi-l prezentăm. Pentru cei care încă nu au auzit de Olivo Caffe vrem să vă spunem că este unul dintre cele mai frumoase cafenele/bistrouri pe care le-a văzut clujul. Elegant, sofisticat și perfect pentru întâlnirile voastre business.

Astăzi stăm de vorbă cu Marceluș Suciu, brand managerul restaurantului pentru a afla mai multe despre Olivo:

A.C.: De ce ați ales să deschideți acest Bistro Caffe?

M.S.: Suntem activi în zona de business HoReCa și am simțit o oportunitate în zona centrală din Cluj. Strada Eroilor are un potențial imens și deocamdată se află într-un punct în care are nevoie de un răsuflu nou. Spațiul în care a fost amenajat Olivo a fost extrem de generos dintr-un punct de vedere stilistic așa că am hotărât să-l aducem la potențialul maxim și să punem pe harta clujului un bistro caffe elegant și sofisticat.

A.C.: Ce feedback ați primit până acum?

M.S.:  Se pare că locul este pe placul clujenilor pentru că feedbackul pe care l-am primit a fost pozitiv. Propun să vă exemplificăm din câteva mărturii pe care ni le-au trimis oameni din comunitatea clujeană:

Îmi place Olivo pentru eleganța și bunul gust cu care m-a fermecat încă de la prima intâlnire. Recomand cu căldura acest loc, fie că este vorba despre o întâlnire de afaceri la prânz sau de o întâlnire cu prieteni, seara.  – Andrei Mutu, fondator I love Cluj

Îmi plac locurile micuțe dar primitoare, de aceea când am fost la Olivo cafe de prima dată, m-am simtit ca și cum am mai fost acolo de atâtea ori… Mi-a plăcut foarte mult atitudinea personalului. Sunt puține localuri care se pot lăuda cu partea de servire și cred că din acest motiv mi-a plăcut și mai mult la Olivo. Recomand cafeneaua cu căldură. – Călin Biriș, crocodilul de marketing de la Trilulilu

De aproximativ trei săptămâni am descoperit Olivo, locul în care poţi asculta Nina Simone şi jazz, atunci când îţi răsfeţi simţurile cu o salată Foggia, ori un cheesecake divin. Ca să nu mai vorbim de cafeaua care e balsam pentru papilele gustative (vă sugerez un Italian Barista). Cred că singurul defect pe care aș putea să-l găsesc este faptul că e uneori prea mic, Clujul avea nevoie de așa ceva. Vă invit, pe cei care n-aţi fost, să trăiţi experienţa Olivo, măcar o dată. – Anca Șerban, manierart.ro

A.C.: Care este motivul pentru care clientii vă calcă pragul?

M.S.:  Dimineața vin în principal pentru cafea. La Olivo, pe lângă sortimentele deosebite de cafea de origine, găsesc arome nemaiîntâlnite pentru că știm să le punem în evidență prin aproape toate metodele de preparare cunoscute în lume. Totul ca să se bucure de un gust autentic și pentru a găsi împreună cele mai echilibrate și sofisticate arome.

La prânz vin să ia masa pentru că am pregătit pentru ei niște combinații simple și de efect. De obicei vin alături de partenerul de afaceri, alături de revista preferată și de ziarul online pe care-l citesc pe tabletă.

Spre seară ne întâlnim cu ei la un vin. Pentru că zilele cele mai reușite se află mereu în combinație cu această licoare a zeilor, îi așteptăm cu o selecție de vinuri care o să le apropie simțurile de perfecțiunea divinității. Alături de prieteni, oameni dragi și iubiți îi așteptăm cu ritmuri de jazz.

A.C.: Care este profilul clientului Olivo Caffe?

M.S.: În principal vorbim despre oameni de business, antreprenori, manageri. Dar ne calcă pragul și studenții sau străinii și în principal oamenii iubitori de frumos. Muzica, ambientul, produsele de foarte bună calitate îi fac pe aceștia să ne viziteze mai mult decât o dată și să se întoarcă la noi devenind clienți fideli.

A.C.: Ce planuri aveti pe viitor si ce evenimente mai pregătiți?

M.S.:  Pregătim o serie de întâlniri cu iubitorii de vin și de cafea pe care le-am programat și pe care vrem să le dezvoltăm. Vom avea un eveniment dedicat vinului pentru că la Olivo găsiți câteva sortimente unice în Cluj pe care vrem să le încercați. Pe de altă parte pregătim unul dedicat cafelei alături de Marius Nica (barista la Olivo) care este campionul național de cup tasting și latter art.

Interviu de Alexandra Crăciun

Leave a Reply

four + 5 =