ramada brasov

Cele mai bune restaurante din Paris: top 3

Huitrerie Regis

Le Meurice

Oricine îşi doreşte o experienţă a măreţiei gastronomice galeze, trebuie să viziteze restaurantul parizian Le Meurice. Situat în inima oraşului, restaurantul oferă mâncăruri dintre cele mai alese, cât şi creaţii noi precum ravioli crocant verde cu tocană de melci şi usturoi sălbatic. Atmosfera plăcută a  restaurantului este intensificată de candelabrele din cristal sau perdelele din damasc la geamurile care oferă splendida vedere către Gradinile Tuileries.

 L’Astrance

O masă la restaurantul L’Astrance este o investiţie care nu poate dezamăgi. Localul cu  tavan  înalt şi pereţii din oglindă oferă spaţiu generos şi servire prietenoasă, fiind unul dintre restaurantele de seamă a haute cuisine-ului frantuzesc al secolului XXI. Meniul include tort de ciuperci atent foliate şi foie gras verjuice marinat cu ulei de  alune.

Huitrerie Regis

Pe locul trei al clasamentului se află Huiterie Regis, un restaurant recomandat pentru stridiile proaspete, aduse direct din regiunea Marennes-Oléron de pe coasta Atlanticului. În funcţie de dispobilitatea acestora, se pot adăuga prune, moluşte sau arici de mare la platoul fructelor de mare, care poate fi servit cu pâine şi unt. De asemea, restaurantul oferă şi o selecţie specială a vinurilor Loire Valley.

 

 

 

 

Sursa fotografiilor aici

Leave a Reply

nineteen − one =