ramada brasov

A380 In-Flight Kitchen, restaurantul-avion

A380

Este ora prânzului în Taipei, 5 am în Paris şi miezul nopţii în New York în momentul în care îţi ocupi locul la clasa economică. Dar zborul nu te va duce nicăieri; scopul “îmbarcării” este de a te bucura de numeroasele feluri de mâncare găsite în meniul a la carte.

A380 In-Flight Kitchen  este un restaurant din Taipei, oraş renumit pentru diversitatea de restaurante cu tematici cel puţin ciudate (Restaurantul-puşcărie pe ai cărui pereţi atârnă cătuşe şi fotografii cu lagărele de concentrare naziste sau DS Music Restaurant, cu temă spitalicească). Restaurantul a fost numit după cea mai mare companie aeriană din lume. Decorul redă întocmai atmosfera din faimoasele avioane ale companiei: “pasagerii” sunt aşezaţi fie la clasa I, clasa business sau cea economic, iar toate ferestrele afişează un cer alb. Stewardesele au ţinuta obişnuită, plimbând pe culoarele “avionului” căruciorul metalic cu mâncarea şi băuturile “pasagerilor”.

Meniul este destul de diversificat, poţi comanda filet mignon foie gras, miel cu vanilie sau ciolan de porc german, dar şi pui sau paste. Se pot gusta spaghetti cu pui şi carne de vită înăbuşită în vin roşu, ambele feluri servite în acele clasice tăvi de plastic întâlnite pe avion.

Leave a Reply

nine + 12 =