ramada brasov

1 an de Urban Gourmet

Degustare 1

Prin decembrie 2010 începeam să aștern pe hârtie personalitatea Urban Gourmet. N-am să uit niciodată câte încercări am avut pentru nume. Să nu mai spun cât mi-a luat până să găsesc cuvintele potrivite pentru tagline. Câteva luni mai târziu, respectiv pe 6 Martie anul trecut, scriam prima recenzie și publicam primele fotografii (destul de stângace) cu noul aparat.

Cum spuneam și în secțiunea de descriere, am pornit de la ideea că lucrurile frumoase trebuie scoase în evidență. Că ceea ce e frumos trebuie promovat și oferit ca exemplu. Ne-am propus să găsim locuri interesante din Cluj, locuri care incită la discuții, la seri frumoase alături de prieteni și la momente deosebite alături de cei mai dragi.

De atunci am organizat două evenimente, am publicat 43 de articole și am participat ca parteneri la încă câteva. Mulțumesc Ralucăi și Roxanei pentru că m-au ajutat și m-au susținut. Cu siguranță mult mai puține articole decât mi-am propus inițial pentru că, așa cum se spune în popor „cizmarul n-are niciodată cizme”, mereu Urban Gourmet îmi era ultimul pe lista de priorități.

Premiul pe care l-am primit la Gala Blog Gourmet m-a făcut să mă gândesc că ceea ce făceam era pe drumul cel bun. Și dacă am reușit să iau premiul în condițiile în care scriam o recenzie o dată la două săptămâni, de una singură, m-am gândit că lucrurile nu se pot opri aici și că ar trebui făcute schimbări.

Sunt convinsă că nimic nu este întâmplător pe lumea aceasta, așa că apariția în viața mea a unui om cu care împărtășesc aceeași pasiune pentru gătit, frumos și de bun gust m-a dus imediat cu gândul la posibilitatea unei colaborări. Un om în care eu cred și alături de care sunt convinsă că acest proiect va păși într-o treaptă superioară. Un om așa cum rar mai găsești zilele astea și unul în care mi-am pus toată încrederea.

Așa că începând de astăzi, vă fac cunoștiință cu Geta Ungurean, prietena și partenera mea. Proiectul Urban Gourmet se transformă din proiectul Alexandrei în proiectul Alexandrei Crăciun și-al Getei Ungurean. Continuăm proiectul cu o listă „to do” considerabil de lungă însă cu multă multă energie și devotament. Dacă nu o spunea Frank Sinatra înainte, poate aș fi spus-o și eu, însă: „The best is yet to come”.

Cu drag,
Alexandra Crăciun

 

2 replies to this post

Leave a Reply

one × one =