ramada brasov

Gala Blog Gourmet

Blog Gourmet (2)

 

Am participat la Blog Gourmet mai mult din curiozitate. Nu aveam așteptări și cu siguranță nu credeam că aș putea să câștig. A fost o încercare la recomandarea unei prietene care, spre surprinderea mea,  s-a lăsat cu surprize plăcute.

Despre The Harbour auzisem doar lucruri de bine. Atât de la prietenii din București cât și din articolul pe care l-a scris Bogdana. Abia aștept să le fac o vizită și să confirm sau nu cele auzite.

Lons story short: am luat premiul II pentru cea mai bună recenzie de restaurant la concursul Blog Gourmet organizat de The Harbour. Și-s mândră de el. Și le mulțumesc mult pentru că au avut asemenea inițiativă, pentru că au pus-o în practică și pentru că au dat dovadă de profesionalism.

Din păcate n-am fost acolo personal, Nicoleta (domnișoara în roșu din fotografiile de mai jos) m-a înlocuit și țin pe această cale să-i mulțumesc.

Premiul a venit tocmai într-un moment în care aveam nevoie de o confirmare că sunt pe drumul cel bun sau că există cineva pe aici care citește rândurile mele. Vă mulțumesc.

Alexandra Crăciun

text

 

3 replies to this post

Leave a Reply

4 + 14 =