ramada brasov

Terasa Camino

Terasa Camino 1

Când am văzut prima oară fotografiile terasei Camino și în același timp laudele ce le primeau, am zis că ceva nu e în regulă. Din fotografii mi se părea o terasă obosită de vară, făcută pentru a atrage negoțul specific anotimpului. Și-am evitat să le fac o vizită.

Până când am început să văd mesajele, din ce în ce mai dese, ale domnului Hădean. M-am gândit că probabil nu-și bate gura degeaba și e cazul să las impresiile deoparte și le fac o vizită.

Terasa Camino îmi amintește foarte mult de Bistro de l’Arte și dacă stau bine să mă gândesc, atmosfera din cele două restaurante este similară. Oameni calzi, muzică bună, persoane care râd în compania celor dragi, un aspect vintage și un mediu în care te poți bucura de bucuriile vieții. Vă spun sincer: localul ăsta are ceva special.

Cât despre preparate, n-aș putea decât să le laud. Mi-au rămas în minte pastele de mai sus și cu siguranță o să revin doar de dragul lor (de reținut: pastele-s făcute de ei și nu cumpărate). Mai multe despre ele vă invit să aflați de la Adi Hădean care în ultimul timp se ocupă ce bunătățile lor.

Ambientul și obiectele decorative mă duc cu gândul la tot felul se serate mondene, cu mașini de epocă și femei cu pălării. S-ar putea să nu vă placă pereții scorojiți sau mobila vintage, dar cred că merită să le dați o șansă.

Leave a Reply

13 + 1 =