ramada brasov

Reload Cafe

Reload Cafe 4

 

Auzisem de Reload Cafe de pe blogul lui Andrei cu ceva timp în urmă. Mi-a stârnit curiozitatea și încă de atunci mi-am propus să le fac o vizită. Întâmplarea face că nu știam exact unde e poziționată cafeneaua și am trecut de foarte multe ori pe lângă ea fără a o observa.

O găsiți în Observator, complexul Sigma Center, aproape de Liga și de Obsession. Pentru că e mică și discretă, e foarte ușor să treci pe lângă ea. Contrar aparențelor, cafeneaua reușește să îți dea senzația că ești izolat de centrul comercial și că îți poți vedea liniștit de cafea.

Mi-a plăcut foarte mult ideea de a cumpăra ziarele locale și de a le pune la dispoziția clienților. Tot ce au nevoie (meniu, oferte, ziar) se află cumva sub sticla mesei.


Cât despre meniu, nu diferă de ceea ce găsiți în oraș. Prețuri accesibile și un sortiment suficient de larg cât să mulțumească orice gusturi.


Vorbind despre personal, am fost întâmpinată cu un zâmbet pe tot parcursul vizitei și domnișoara a fost extrem de drăguță cu noi. Mi-a făcut recomandări și chiar dacă mi-am luat un simplu cafe-latte a avut bunăvoința de a se asigura că mi-a plăcut.

Cât despre design, cred că fotografiile vorbesc de la sine. Cafeneaua mi se pare un loc bun de întâlnire dacă vă aflați prin zonă. Potrivit atât pentru a rezolva chestiuni business cât și personale.

Puncte în plus: atmosferă, curățenie, amablitatea personalului

Puncte în minus: meniul divers dar în același timp comun, poziția în centrul comercial

Leave a Reply

thirteen + 9 =