ramada brasov

Coșul Verde și Bio Cafe

Cosul Verde Bio Cafe 12

Când am citit prima dată blogul Oanei, mi-am și notat pe agenda cu evenimente pentru Urban Gourmet: ce frumos ar fi să facem un atelier de whoopies. Nu știam că are vreo legătură cu cei de la Coșul Verde însă m-am bucurat tare mult când am văzut degustarea de prăjituri pe care o anunțase pe Facebook.

Îmi propusesem deja de ceva vreme să scriu despre Bio Cafe așa că am pofitat de ocazie să le fac o vizită. Obișnuiesc să-mi mai beau cafeaua din când în când la ei, nu știu exact de ce, dar mi se pare că are un gust special. În plus, cafeneaua e în centru, mică și potrivită pentru un mic răsfăț.

Îmi place combinația aceasta de magazin bio și cafenea bio. Îți faci cumpărăturile, bei un capuccino și te întorci la ceea ce ai de făcut. Ulei de măsline, sucuri, legume poaspete, lactate și chiar cosmetice. Toate le găsiți acolo la prețuri accesibile, având în vedere proveniența și ingredientele.

La etaj puteți savura un suc de fructe sau poate un ceai în combinație cu o prăjitură delicioasă. Poate că nu excelează la nivel de design și scaunele de acolo nu sunt chiar cele mai confortabile, însă cu siguranță merită să le faceți o vizită pentru calitatea produselor.

Macarons de trandafiri, trufe albe și trufe de ciocolată neagră… o nebunie de culori și arome. Par perfecte și abia de-ți mai vine să le distrugi din forma superbă pe care o au. Gustul nu se compară cu nimic din ce am încercat în Cluj. Chiar nu aș putea să le descriu în cuvinte, așa că las fotografiile să vorbească. Dacă le faceți o vizită să-mi spuneți cum a fost!

Cu drag, Alexandra Crăciun

Cafe Bio / Coșul Verde
Rezervări: 0264 / 597 75
Harta:

View Larger Map

Leave a Reply

nineteen + fourteen =