ramada brasov

Bavarian Tweetmeet, epilog

Bavarian Tweetmeet

Când am început să lucrăm la eveniment, undeva la începutul lunii iunie, totul se rezuma la câteva schițe și deadlineuri. De la un task la altul, nici nu știu cum a trecut timpul. Și cu toată experiența pe care o am în organizarea de evenimente, tot am ajuns ca joi noaptea să nu dorm aproape deloc: “O să vină oamenii? O să le placă? Reușim să servim berea la timp? Ne ajung prăjiturile?”.

La 17:00 totul era pregătit: badge-urile cu reducerea, tacâmurile, prăjiturile și plicurile cu stickerul Urban Gourmet. Roxana și Raluca erau gata să primească invitați, Ariadna și Sebi se ocupau de ultimele detalii ale prezentării. ”Liniștea dinaintea furtunii” îmi spuneam în gând.

Până la 18:30 au ajuns aproape toți invitații și am început prezentările. Cum spuneam și la eveniment, o să las detaliile despre berile servite să le povestească cei în măsură să facă asta, însă cei de la Ludwig ne-au prezentat următoarele băuturi și preparate:

– Paulaner Original, asociat cu cârnați albi
– Paulaner Weiss împreună cu excelenții cârnați cu caș
– Bavaria și cârnați picanți
– Bernard Lager împreună cu cârnați picanți
– Bernard Black și cârnați afumați

Nu o să scriu mai multe despre desfășurarea evenimentului, pentru că aș fi subiectivă. Așa că vă las să descoperiți mai multe în articolele scrise de Adi HădeanChinezuRăzvan și Alina de la TVdece, Bogdan Beșliu, Andrei AronețAlex Bartiș, Ciulea, Oana Zăinescu, Cristian Gog și Nona de la EvenimenteînCluj. Îi îmbrățișăm cu drag și le mulțumim pentru gândurile frumoase.

La 22:00 întrevederea nu se finalizase încă, chiar dacă prezentările erau încheiate demult. Totul s-a transformat într-o întâlnire a unor prieteni, cu povești despre beri germane și diferențele între ele, uneori chiar mai mult decât atât :). Pentru aceasta vrem să vă mulțumim în mod special.

De asemenea, vrem să mulțumim din suflet Ariadnei și managementului de la Ludwig Bavarian Bierhaus pentru că ne-au oferit sprijinul, încrederea și toate cele necesare pentru desfășurarea degustării. Dacă vreți să le transmiteți ceva, le găsiți pagina de Facebook unde cu siguranță o să vă răspundă la întrebări.

Cei de la AMM Design ne-au ajutat pe partea de print. Le mulțumim frumos pentru afiș, rollup și materialele Urban Gourmet și îi salutăm călduros cu această ocazie.

Dacă vă întrebați de unde am avut acele prăjituri senzaționale, Anda Oana are un blog minunat pe care puteți să îl vizitați. Acolo găsiți rețete și inspirație pentru un zâmbet adus de un răsfăț culinar.

Acestea fiind spuse, vă lăsăm să urmăriți câteva fotografii: ale noastre le găsiți aici, cele de la AMM Design aici, Alex a publicat câteva aici și Ramona aici.

Și ca să fim din ce în ce mai buni, așteptăm oricând feedback-ul și ideile voastre. A fost o plăcere și o onoare să vă avem alături de noi. Vă garantăm că povestea Urban Gourmet abia a început să fie scrisă, surprizele abia acum încep.

Cu drag, Alexandra Crăciun

 

Leave a Reply

six + 13 =