ramada brasov

Amargo Cafe

Amargo Cafe 3

Începe să-mi placă din ce în ce mai mult aventura aceasta de a găsi cele mai noi și mai suprinzătoare cafenele/restaurante din Cluj. Mai mult decât atât, toți amicii mei au început să înțeleagă ”nebunia” mea și intră în joc. Așa am ajuns la Amargo Cafe: când o prietenă dragă tocmai aflase de această cafenea nouă și am profitat de ocazie să mai împărtășim din idei.

Amargo e o cafenea mică și prietenască, cu o ambianță latino-americană, aproape de centru și suficient de departe cât să te facă să te simți departe de agitația orașului.

Dacă m-ați pune să aleg un singur cuvând pentru acest mic restaurant aș spune: simpatic. Îmi place ideea de a servi un trabuc într-o seară cubaneză, argentiniană sau poate columbiană. De data aceasta, cred că fotografiile vorbesc de la sine.

Atunci când le-am făcut vizita, încă montau cel de-al doilea semn cu ”Amargo Cafe” și din informațiile pe care le am, se pare că nu e deschis de foarte mult timp. Ceea ce înseamnă că mai așteptăm să își definitiveze personalitatea și suntem un pic mai toleranți.

Prețuri decente, poate chiar studențești aș spune, atmosferă frumoasă și amabilitate. Eu zic că merită să le faceți o vizită cu ceva prieteni sau dimineața la cafea. Ferestrele acelea deschise către strada Fortăreței merită!

Cu drag, Alexandra Crăciun

Amargo Cafe
Rezervări: 0736 / 658 86
Harta:

View Larger Map

2 replies to this post

Leave a Reply

one × three =