ramada brasov

Frigăruia Bloggerilor

Frigg crop

 

Uite că a venit momentul să deschid și categoria ”Evenimente” de pe site. Aici veți afla informații legate de evenimentele ce au legătură cu ”bucătăritul”, cursuri și… evenimente organzate de Urban Gourmet. Pregătim seminarii, degustări și altele, așa că vă invităm să stați prin preajmă pentru că proiectul nostru nu se rezumă doar la plimbatul prin restaurante :)

Revenind la motivul principal pentru care scriu acest articol, suntem mândri să vă anunțăm că participăm la Frigăruia Bloggerilor, organizată de Adi Hădean și echipa bloggerilor clujeni.

Ne-am propus să facem cea mai lungă frigăruie din lume, lumea zice că întreaga structură va cântări undeva la 7 tone, deci să vă așteptați la o acțiune de proporții. Frigăruia minune face parte din Zilele Clujului așa că vă așteptăm acolo să ne susțineți :)

Ne-au ajutat cu drag Agricola Bacău și puii fericiți de la ei, ceapă de la Pericei, capitala mondială a cepei, inoxul și suportul frăgăruii vine de la  de la CSI România și Italinox și restul materialelor de la BauMax. Mulțumiri!

Echipa Urban Gourmet (Alexandra, Raluca și Roxana) vă așteaptă cu drag  :) Ne vedem la frigăruie pe 28 Mai?

 

Leave a Reply

18 − sixteen =