ramada brasov

Frigăruia bloggerilor, deznodământul

Frigaruia bloggerilor Cluj

Vă spuneam într-un post anterior că vom participa la cea mai mare frigăruie din lume, o inițiativă a prietenului nostru Adi Hădean. Am publicat setul complet de fotografii pe facebook, dar ne-am gândit să facem și un mic rezumat aici.

Totul a început vineri când ne-am ascuțit cuțitele pentru e pregăti ingredientele frigăruiei gigant. Nu știu exact câte kilograme de piept de pui sau legume, însă ne-a luat ceva până ce am reușit să le ”tragem în țeapă” pe toate. Cert este că am lucrat în echipă și că vineri seara aveam gata cele 101 țepușe (fotografie de Adi Hădean):

A doua parte a urmat sâmbătă, când trebuiau montate toate piesele acestui puzzle. Cam așa arătau cărămizile în încercarea noastră de a le poziționa cât mai drept:

Bărbații noștri surprinși în mijlocul acțiunii, punând cărămidă cu cărămidă la frugăruia noastră:

După ce am montat cărămizile și am așezat cărbunii, produsul nostru arăta în felul următor:

A urmat apoi lupta cu focul și încercarea noastră de a menține o temperatură constantă și perfectă pentru frigăruie:

Mașina frigorifică a păstrat în tot acest timp frigăruile, cam așa arătau toate grămadă:

Cele 100 de țepușe au fost conectate prin intermediul unui cârlig, totul creat special de Italinox:

Apoi le-am pus pe cărbunii încinși…

Pentru ca rezultatul final să arate în felul următor:

Ne-au ajutat:  Agricola Bacău,CSIItalinoxbauMax, Primăria Pericei și AlSet.

Echipa care a contribuit: Florica și Zicu de la TVDeceLorand MinyoRuben Kislaki, Groparu,Anda CăliniciDan CiuleaAlex UrsaDaniel Rus, Dragos Mone, Bogdan Besliu, Vlad Cucu, Cristian GogSandaMironeascaAniaAdrianaMihaela, Alex BartișAndrei Aroneț,Marian HurducașRaluca CrisanLush@MariuspanRobertMaria EftimieAndrei PalatkasNicu Bendea, Vlad ilariantu‘, Doru PușcașLaideePurplAlmaZăineascaStil masculinRobintelGabenInjineru, Dan Oltean (paginadesport.info), Psaico.

Nouă ne-a plăcut foarte mult, așteptăm și alte provocări culinare, doar’ nu s-au terminat toate aici :) Să ne fie de bine! :) Raluca, Roxana și Alexandra vă salută cu drag!

Leave a Reply

5 × 2 =