ramada brasov

Coffee O’Clock

Coffee Clock 3

La cafeneaua O’Coffee Clock îmi doream de foarte mult timp să intru. Îmi plăcea foarte mult ideea de a sta la fereastră și de a observa agitația din zona străzii Horea. În majoritatea locurilor din Cluj nu există posibilitatea de a admira agitația orașului și avantajul cel mai important al unui asemenea loc este că niciodată nu știi cine se așează lângă tine și ce discuții pot să pornească.

La Coffee O’Clock poți savura o ciocolata caldă (8,5 lei) sau o cafea River (au o gamă atât de cuprinzătoare încât sunt puține șanse să te plictisești) cu un croissant (4 lei) sau o prăjitură cu brânză. Mie mereu mi-au plăcut produsele River așa că din acest punct de vedere nu am ce comenta, iar produsele de patiserie sunt cele cu care ne-am obișnuit să le găsim în tot orașul.

Ceea ce m-a surprins a fost separeul pentru nefumători. E undeva la etaj, într-o cameră extrem de mică și are o fereastră către Someș. Cei care au probleme cu încăperile mici cu siguranță nu le-ar plăcea, însă cred că peste câțiva ani (când Someșul va arăta ceva mai decent) ar fi un loc bun pentru o cafea și gânduri ceva mai visătoare. Sunt curioasă totuși câți dintre clienți aleg să își bea cafeaua acolo :)

Dacă vorbim de design, cafeneaua e simplă și cu un stil minimalist, cred că e un local foarte potrivit pentru evenimente, întâlniri business și conferințe de mici dimensiuni. Mi-a plăcut foarte mult muzica și liniștea generală a cafenelei, însă cred că mesele de afară nu sunt chiar o idee senzațională.

Cred că merită să le faceți o vizită atunci când aveți nevoie de un loc liniștit, poate să lucrați sau să priviți agitația orașului. Pe mine m-a dus cu gândul  la un brunch american și cred că ar fi o idee bună pentru ei, mai ales că nu există așa ceva în Cluj.

Mă înclin, Alexandra Crăciun

Coffee O’Clock
Rezervări: 0264/415 811
Harta:
View Larger Map

2 replies to this post
  1. Nu vreau să par cârcotaş, dar din câte ştiu cafeneaua se numeste Coffee O’Clock (bobul de cafea reprezintă “O”-ul dintre “Coffee” şi “Clock”) şi face parte dintr-un lanţ de cafenele lansate în 2000 operate de Caffe River.

    Corect me if I’m wrong. :-)

Leave a Reply

two × 1 =