ramada brasov

Cofetăria Dana

Cofetaria Dana 3

Ne întorceam de la ”Frigăruie TweetMeet” și pentru că era o seară atât de călduroasă și frumoasă am hotărât să trecem pe Eroilor în căutarea unei înghețate. Speram să găsim ceva de la Betty Ice însă, în lipsa unei alegeri mai bune, am ajuns în Cofetăria Dana.

E genul de local în care toate par excelente atunci când te uiți de la fereastră, canapelele par confortabile și ai senzația că universul te atrage înăuntru. Ei bine, în momentul în care treci pragul, îți dai seama că lucrurile nu stau chiar atât de bine.

Am putea să le acordăm câteva puncte în plus pentru candelabre și pentru încercarea de a crea un design original, însă meniurile cu prețuri lipite deasupra și lipsa de amabilitate a personalului nu le poate compensa nimic.

Înțelegem că mai erau 15 minute până la închiderea cofetăriei, dar nu e nevoie să se închidă televizorul sau să se facă curățenie dacă mai există încă clienți. Mi se pare o chestiune de bun simț. Știu, o să-mi spuneți că în România clienții au ”obrazul cam gros” dar schimbarea de atitudine trebuie să vină din ambele părți.

Cât despre prăjiturile încercate și înghețată, probabil depinde de noroc. În seara aceasta nu am stat bine la acest capitol. Am mai încercat câteva din specialitățile lor cu altă ocazie, iar impresia atunci a fost ceva mai pozitivă. Făcând comparație cu experiența de la cofetăria Olympos sau de la Quo Vadis, nu prea mai avem cuvinte.

Acestea fiind spuse, vă invit la discuții: ați intrat vreodată în acest local? Am avut noi ghinion sau așa e tot timpul?

Alexandra Crăciun

Harta:

6 replies to this post
  1. nu se compara dana din cluj cu cea din turda. Acolo prajiturile sunt bune si personalul e ultra dragut dar ambianta nu atat de … sa spunem selecta.
    La dana aici nu mai intru pentru ca prajiturile au gust groaznic in comparatie inclusiv cu pralina, iar fetele angajate parca-ti fac un favor ca te servesc, iar ultima data cand am fost a trebuit sa astept ca domnisoara sa isi termine pupicii cu iubitul sa pot sa o rog sa-mi aduca o apa.

  2. Am fost luna trecută pt prima dată și am fost încântat de design nu și de scaune, care-s fragile deși nu par. N-am gustat nimic, dar însoțitorii mei au fost încântați de ce gustaseră. Cât despre făcutul curățeniei cu clienți la masă… deja vorbim de lipsa bunului simț, pentru că în contextul ăsta numai bine venit nu te simți.

  3. deci chiar ma mira ce ai scris.
    de fiecare data cand am fost, si am fost de mai multe ori, toate au fost bune. si am gustat si de la cei cu care mergeam.
    si erau dragute si tipele si aduceau la masa comanda
    chiar ai avut ghinion parerea mea.

  4. Eu am fost la cofetaria Dana din Turda, am gasit niste sortimente de prajituri comune, fara nimic deosebit, si aceleasi vanzatoare lipsite de interes si bun simt. In cofetaria Dana din Cluj, nu am indraznit sa intru, prefer Pralina si Olympos.

  5. La Dana in Turda e ok. Prajituri bune si inghetata la fel. La Cluj am intrat o data si veci nu ma mai duc. Prajituri fara gust, servire de cacao si preturi mult prea mari, chiar luand in considerare decorul si localizarea. Dana, Cluj, esti o dezamagire!

  6. Vai, vai! Alte cuvinte mai potrivite n-am gasit pentru cofetaria asta sau ce-o fi….am fost de doua ori. O data am cumparat mult laudatul cremes: gust dezastruos, adica lipsa…nici un gust.
    A doua oara am insotit o prietena la o degustare de tort pentru nunta: prima surpriza neplacuta a fost ca degustarea era contra cost adica ni s-a cerut sa platim felia intreaga din fiecare sortiment de tort. Abuziv si aberant!
    A doua surpriza extrem de neplacuta a fost atitudinea foarte nepotrivita a doamnei care se ocupa de partea de degustare (am asteptat mai bine de un sfert de ora sa avem parte de serviciile dansei (programarea la ora fixa a fost facuta cu o saptamana inainte) si ne-a avertizat de la inceput ca nu are prea mult timp pentru noi. Alta surpriza neplacuta a fost cand am aflat ca suportul pentru tort era contra cost si oricum nu ar fi fost disponibil pentru data la care am fi avut nevoie.
    La toate astea se adauga talentul de necontestat al doamnei de a da raspunsuri neprietenoase in permanenta: toate replicile incepeau cu “La noi la Turda…”asa ca am sfarsit prin a o intreba daca au ceva si pentru noi aici….la noi la Cluj…sa nu fie nevoie sa merg pana la ei, la Turda, sa vad care e oferta…
    In concluzie, asa nu! Nu e de mers pe la aceasta cofetarie! Nu e chestie de noroc sau ghinion…asa sunt ei.:

Leave a Reply

19 − 14 =