ramada brasov

Cartel Coffee & Bar

Cartel Coffee & Bar 3

Până acum am vizitat restaurantele/cafenelele pe care deja le știam, într-o măsură mai mică sau mai mare. De data aceasta am hotărât să las lista mea deoparte și să merg pe mâna unei prietene care mi-a recomandat să le fac o vizită celor de la Cartel Coffee & Bar.

Un local simpatic și tineresc, așa cum ar trebui să fie o cafenea aflată în apropierea liceului Gheorghe Șincai, sediul UBB și biblioteca UMF. Cu un design simplu și în același timp cochet, Cartel Coffee & Bar e potrivit pentru pauza de cafea sau o modificare în program, vizionarea unui meci de fotbal sau pur și simplu o întâlnire cu un prieten.

Pe lângă locurile de la bar și de la mese, cafeneaua dispune și de un separeu pe care îl puteți folosi atunci când doriți să le faceți o vizită într-un număr mai mare. Playlistul este alcătuit din muzică house și câteva piese ceva mai comerciale, din punctul meu de vedere o alegere mult mai potrivită decât un post de radio.

Meniul e același pe care îl vedem în majoritatea cafenelelor din Cluj iar pentru servire, cred că ar mai trebui schimbate câteva lucruri. Tânărul care ne-a servit a cam uitat să ne ia comanda, să ne facă nota sau să ne mulțumească pentru vizită.

Din păcate în momentul în care le-am făcut vizita era un meci important, așa că nu am reușit să fac poze la bar și nici să mă bucur prea mult de admosferă, cu siguranță voi mai trece pe la ei. Ca o concluzie, vă recomand să le faceți o vizită când treceți prin zonă, dacă vă place sau nu aștept comentariile voastre mai jos.

Alexandra Crăciun

Cartel Coffee & Bar
Rezervări: 0740/189 056
Website: (facebook)
Harta:
View Larger Map

Leave a Reply

17 − eleven =