ramada brasov

Cofetăria Olympos

7 - Olympus

Cofetăria Olympos este una dintre locațiile pe care nu trebuie să le ratezi atunci când vizitezi Clujul. Cu niște prăjituri delicioase și o ofertă greu de egalat, Olympos este locul în care cu siguranță nu vei rezista să încerci cel puțin două specialități.

Există 3 cofetării aparținând aceluiași brand în Cluj plus un punct de lucru în Iulius Mall, însă vă recomand cu căldură să le faceți o vizită pe 21 Decembrie (aproape de Sora). Cu un design inspirat din cultura grecească, e locul în care puteți petrece o după-amiază frumoasă alături de cei dragi.

Nu aș putea spune că este un loc sofisticat sau că o să vă placă foarte mult atmosfera, pentru că Olympos este locul în care accentul este pus pe calitatea și originalitatea prăjiturilor. Unii spun că prețurile sunt destul de mari, însă din punctul meu de vedere își merită banii. Veți găsi o gamă largă de produse de patiserie, prăjituri, torturi, produse însiropate și fursecuri.

Dacă ajungeți trebuie să încercați Frauola, o prăjitură cu ciocolată și cremă de căpșuni ce aproape ți se topește în gură. De asemenea vă recomand Banana Split, cu un gust inegalabil de banane și cremă de vanilie.

Și dacă oferta se prezintă atât de bine, despre servire tot ce pot să vă spun este că nu o să vă impresioneze dar nici nu o să vă deranjeze, domnișoarele de acolo sunt amabile și simpatice.

Acestea fiind spuse, las fotografiile să vorbească de la sine și vă invit să împărtășiți propria expriență din cadrul cofetăriei Olympos.

Cu drag, Alexandra Crăciun

Cofetăria Olympos
Rezervări: 0364 105209; 0733 070558
Website:http://www.cofetaria-olympos.ro/
Hartă:
View Larger Map

2 replies to this post

Leave a Reply

one + 3 =