ramada brasov

Casa Romană

Casa Romana

Casa Romana 2

Ce îmi place cel mai mult la această cafenea este stilul și atenția la detalii. Mobila și design-ul, din punctul meu de vedere, se potrivesc foarte bine cu ideea unui Cluj elegant și  rafinat.

Deschis în urmă cu aproximativ 4 luni, cu siguranță mai are de rezolvat aspecte legate de promovare. Pentru că aproape de fiecare dată când îi trec pragul găsesc foarte puțini clienți. Și să nu îmi spuneți că e vorba de servicii de proastă calitate pentru că nu e cazul aici. Din câte observ, vor să facă lucrurile ”ca la carte”, să se poziționeze în mintea clujenilor cu răbdare și fără nimic forțat.

Vorbind despre atmosferă, cred că imaginile spun mai mult decât aș putea eu exprima în cuvinte. Eleganța dată de designul cafenelei mă duce cu gândul la discuții lungi la ceai cu prieteni dragi și la momente frumoase în doi prelungite cu o ciocolată caldă în față.

Ceea ce nu mi-a plăcut a fost muzica. Cu siguranță Magic FM este o alegere potrivită însă ar fi fost mai de bun augur un playlist atent selectat. Nivelul la care se prezintă localul mă face să cred că merită ceva mai mult decât un post de radio.

Așa cum m-aș fi așteptat, servirea este excelentă și nu am ce reproșa. De fiecare dată am fost tratată cu o curtuoazie și o amabiltate așa cum în România mai rar găsești. Se pare că oamenii aceștia au înțeles că doar printr-o relație deosebită cu clienții pot să câștige o parte din piața clujeană.

Meniul e mai mult decât cuprinzător: de la cafelele sofisticate până la cocktailuri pentru cele mai pretențioase gusturi. Ceea ce am simțit eu lipsa totuși la acest mediu a fost acea notă de personalitate: adică am văzut aceleași cocktailuri sau combinații de cafele ca în majoritatea localuri din România. M-aș fi așteptat să găsesc câteva puncte de diferențiere, poate câteva preparate sofisticate de patiserie în locul celebrelor sandviciuri pe care le găsim la orice colț de stradă.

Acestea fiind spuse, vă recomand cu căldură să le faceți o vizită și să-mi împărtășiți din experiența voastră. V-a plăcut servirea? Ați fost mulțumiți?

Cu drag, Alexandra Crăciun

Casa Romana

Casa Romana 3

Casa Romana 4

Casa Romana 5

Casa Romana 6

Casa Romană
Rezervări: 0755 016 085 / 0755 016 086
Website: www.casa-romana.ro
Harta:
View Larger Map

5 replies to this post
  1. Din păcate, eu nu am avut o experienţă atât de plăcută la acestea cafenea, problema fiind personalul. Consider că mai au puţin de “lucrat” pe această parte, dar în ceea ce priveşte aspectul interior cafeneaua este chiar frumoasă şi merită vizitată.

Leave a Reply

6 − 4 =